Hai la UNITBV!

Pentru a ține pasul cu cerințele din câmpul muncii, Facultatea de Alimentație și turism a dezvoltat numeroase parteneriate cu firme și instituții precum: Direcția sanitar-veterinară, Agenția metropolitană Brașov, Fabrica de lapte Olympus, Sergiana Grup, Hotelul Aro Palace, Ambient, Kronwell etc. Este singura facultate din România care îmbină cele două domenii complementare – alimentația și turismul. În cadrul Facultății se organizează frecvent evenimente și competiții în domeniul alimentației și turismului.

Studenții au posibilitatea să studieze timp de un semestru sau chiar un an întreg, în cadrul mobilităților Erasmus, la una dintre cele 26 de universități partenere din Europa, din țări precum: Spania, Italia, Franța, Grecia etc.

dece1

SUSȚINEM PERFORMANȚA

Universitatea Transilvania din Brașov le oferă studenților 10 tipuri de burse. Studenții cu rezultate academice remarcabile și tinerii implicați în viața comunității primesc burse din partea Universității – „Bursa de excelență a Universității Transilvania din Brașov”, în valoare de 3.000 de lei și „Bursa internship student-campus”.

Sunt premiați și stimulați șefii de promoție ai liceelor care devin studenții noștri, sunt premiați șefii de promoție ai programelor noastre de licență, sunt susținuți și încurajați studenții cu dificultăți materiale și cu performanțe deosebite.

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențești – 13 cămine, însumând 4.200 de locuri de cazare (185 - 315 lei/lună). Fiecare complex dispune de o cantină-restaurant. Bazele sportive (teren de fotbal cu nocturnă, 4 săli de sport) sunt deschise în permanență studenților.

de ce2