Sesiunea de comunicări științifice studențești SCSS 2025

Sesiunea de comunicări științifice studențești (SCSS 2025) din cadrul Facultății de Alimentație și Turism se va desfășura în data de 08 mai 2025. Această manifestare reprezintă un bun prilej de familiarizare a studenților cu activitatea de elaborare a unei lucrări științifice, dezvoltarea abilităților de comunicare și este un exercițiu util în vederea elaborării, susținerii lucrărilor de licență și masterat. Studenții se pot înscrie cu lucrările la una din următoarele secțiuni:
Secțiunea 1. Inovații și tendințe în tehnologia și calitatea produselor alimentare (Responsabil: Șef lucrări dr. ing. Daniel OLA)
Secțiunea 2. Noi abordări și strategii inovative în industria turismului și agroturism (Responsabil: Șef lucrări dr. ing. jur. Diana FORIȘ)
Coordonator SCSS 2025 Șef lucr.dr. ing. Alina Maier
Termen limită înscrieri lucrări: 06 mai 2025